A hulladékgazdálkodás vizsgálata a Roto Elzett Certa Kft.-nél - Adorján Rebeka (2017)
Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a hulladékokkal kapcsolatos tevékenységekre, ugyanis ez a környezetvédelem egyik fő alappillére. Dolgozatomban egy vasalatokat gyártó üzem hulladékgazdálkodását mutatom be, melyet az évek alatt megismertem és jó példának tartom. Az üzem bemutatását követően foglalkozom azzal, hogy az egyes területeken milyen hulladékok keletkeznek a gyárban, ezeket hogyan gyűjtik, jelölik, tárolják. Ezt követően a tapasztaltak alapján leírok néhány fejlesztési javaslatot/lehetőséget, mellyel az üzem hulladékgazdálkodása még magasabb szintet érhet el.