Rekreációs halastó létesítésének tervezése erdőterületen - Török Zsolt (2016)
Kivonat Rekreációs halastó létesítésének tervezése erdőterületen Szakdolgozatomban egy rekreációs halastó létesítésének lehetőségeit vizsgálom egy erdőterületen. Kitérek az ehhez kapcsolódó csereerdősítés tervezésére, a vonatkozó jogszabályok összegyűjtésére. Termőhelyfeltárást végzek az ide tartozó terepi és laboratóriumi vizsgálatok elvégzésével és szemléltetésével. Ismertetem egy tó létesítéséhez szükséges tervezési folyamatot. Gazdasági számításokat végzek a tervezett beruházások megtérülésére vonatkozóan.