Az Azaum római tábor és a Nyugat-magyarországi Egyetem Fertő tavi faházának elemzése és megelőző technikai faanyagvédelmi terveinek elkészítése - Telegdi Ármin (2016)
Munkám során felmértem és kiértékeltem több jellegzetes kültéri faszerkezet állapotát. Az így nyert tapasztalatok és a szakirodalom áttanulmányozása után javaslatokat tettem a szerkezetek átdolgozására modern megelőző technikai faanyagvédelmi eszközök segítségével. Eredményeimet a szemléletesség kedvéért 2D-s és 3D-s számítógépes rajzok formájában is felhasználtam dolgozatomban.