A közúti és a vasúti közlekedés zajterhelésének vizsgálata Sopron városában - Kerese András (2016)
Szakdolgozatomban a vasúti és a közúti forgalom zajkibocsátását és zajterhelését vizsgálom. Az ehhez szükséges méréseket Sopronban végeztem a Csengery utcában és a Lóki soron. A dolgozatban az elméleti háttér ismertetése után rövidem bemutatom a település közlekedési infrastruktúráját. Ezután az elvégzett mérések adatait értékelem ki, és lehetséges zajcsökkentési módokat fogalmazok meg.