A Nagykutasi szelídgesztenyés ültetvény faállományának és termőhelyi kapcsolatának vizsgálata - Séfer Krisztián (2016)
Az 1972-ben létesített Nagykutasi szelídgesztenyés ültetvény termőhelyi és egészségi állapotának felmérése után, megállapítom, hogy helyesen választották meg-e a termőhelyét az ültetvénynek. A 11 talajszelvény segítségével lehetőségem nyílik a esetleges szélsőségek bemutatására, termőhelyi különbségek érzékeltetésére.