A Pilisi Parkerdő Zrt. Szarvas-lyuki kiszállítóútjának építési terve - Kollár Sára Katalin (2016)
A Pilisi Parkerdő megbízásából készítettem el a Visegrádi Erdészet területén kialakítandó Szarvas-lyuki kiszállítóút építési tervét. Az út létesítésének célja az Öreg-pap hegy nyugati oldalán fekvő erdőrészletek feltárása, a természetközeli erdőgazdálkodáshoz, erdőhigiéniai beavatkozásokhoz, vadgazdálkodáshoz kapcsolódó szállítási, közlekedési feladatok biztosítása időjárástól függetlenül, a talaj, az élő környezet – elsősorban a faállomány – legkisebb mértékű igénybevételével.