A Zalaszentgróti járás környezeti szempontú fejlesztési lehetőségei - Baráth Réka (2016)
Dolgozatomban áttekintést nyújtok a Zalaszentgróti járás jelen állapotáról. Feltérképezve annak környezeti, természeti, gazdasági, társadalmi állapotát. Részletesen bemutatva a járásban található települések jelenlegi helyzetét, felhasználva azok gazdasági, társadalmi, infrastrukturális és környezetállapotának meghatározását segítő adatokat. A statisztikai adatok felhasználását személyes terepbejárásokkal kiegészítve könnyebb tapasztalatot gyűjteni a jelen állapotokról, valamint a fejlesztési lehetőségekről. A környezet állapotát szem elött tartva megválasztani a legmegfelelőbbet, figyelembe véve azok negatív hatásait.