Pilisi Parkerdő Zrt. Szárazkúti kiszállítóútjának építési terve - Kósik Dániel (2016)
Diplomamunkám során egy erdészeti kiszállítóút részletes építési tervét kellett elkészítenem a Pilisi Parkerdő Zrt. Visegrádi Erdészetének területén. A kiszállítóút célja a többcélú, tartamos erdőgazdálkodás feltételeinek biztosítása. A feladat terepi bejárásból és mérésekből, valamint a mért adatokkal való utómunkálatokból állt, amelyek elvégzéséhez az Egyetem és a Parkerdő biztosította a műszer, illetve eszközparkot.