Erdőleírás terepi munkálatait segítő térinformatikai adatgyűjtő alkalmazás fejlesztése Android eszközökre - Skorka Patrik (2016)
A diplomamunkám készítése során sikerült egy olyan alkalmazást fejlesztenem, melynek segítségével az erdőtervezési munkák hagyományos papír alapú rögzítése helyett egy korszerűbb digitális adatrögzítés valósulhat meg. Ennek következtében gyorsulhat az adattár aktualizálásának folyamata és korszerűbb erdőleírás valósulhat meg az Ország teljes területén.