Neil Gaiman Coraline – könyvterv - Molnár Judit (2016)
Diplomamunkámnak egy olyan illusztrált könyv tervezését választottam, amit olvasva egy kislány gondolataiba nyerhetünk betekintést. Nyomon követhetjük, hogy a valóság és a fantázia világának elegye miként formálja kialakulófélben lévő személyiségét. A vizuális nyelvezetet a híres stop motion animációtól eltérő módon terveztem meg, elsődlegesen azt véve figyelembe, hogy a regény célcsoportjának számító ifjúság igényeiből induljon ki.