Auditori tapasztalatok egészségügyi intézményekben - Baranyi Péter (2015)
Belső auditori munkafolyamatokon és minőségügyi vezetőként a tanúsító cég munkája során tapasztaltakon kívánom bemutatni a hazánkban működő egészségügyi rendszert. A minőségirányítási rendszer működtetésében rejlő hiányosságok okainak megismerése. A kormányzat és az egészségügyi ágazat felelőssége és elkötelezettsége a minőségügy jelenlegi helyzetében. Az intézmények vezetőinek és dolgozóinak hozzáállása az egészségügy fejlesztési folyamataihoz. A belső és a külső auditor által tapasztalat folyamatokon keresztül bemutatva az egészségügyi rendszer és résztvevőinek kapcsolatát. Javaslattétel a magyar egészségügy minőségügyi rendszer mentén történő megreformálásra.