Japán nyelvoktató csomag-könyvterv - Némedi-Varga Réka (2016)
Japán nyelvoktató könyvek/gyakorló füzetek kezdőknek. Céljuk, hogy az alapvető japán "abc"-k (hiragana, katakana) jeleinek írását megtanítsa.