A Six Sigma, mint a Lean menedzsment problémamegoldó rendszere egy autóipari multinacionális vállalatnál - SCHREINER BALÁZS (2016)
A minőségmenedzsment fejlődéstörténetének alapjaira helyezve foglalkozom a minőségirányítási és Lean rendszerek kialakulásával, ezen belül pedig a Lean leghatékonyabb folyamatfejlesztő módszerével a Six Sigmával. Vizsgálom a strukturált problémamegoldó és folyamatfejlesztő módszerek jelenlegi alkalmazásait, valamint lehetőségeit, egy nyugat-magyarországi autóipari vállalat összeszerelő üzemében.