nemesbődi Gyöngyvirág Óvoda energetikai auditja - Molnár-Gáspár Attila (2016)
Meglévő óvoda épületének energetikai vizsgálata az épület felmérését követően, 3 évre visszamenőleges közüzemi fogyasztási számlák figyelembevételével. Ezt követően energetikai audit készítése a 122/2015. (V. 26.) Kormányrendelet figyelembevételével, ahol javaslat kerül kidolgozásra az épületfelújításával kapcsolatban, elemezve ennek pénzügyi-, energetikai hatásait.