Hotel Bassiana marketingstratégiája - Magyar Krisztina (2016)
A dolgozatom célja a sárvári Hotel Bassiana és étterem marketingstratégiájának bemutatá-sa. Sárvár Nyugat-Magyarország egyik ékköve, gyógyvizének köszönhetően nagy szerepet játszik a gyógy-turizmusban hazánkban. Ez a fajta gyógyvíz nagy vonzerővel rendelkezik az utazó közönség körében Magyarországon és külföldön egyaránt. A dolgozatom témája-ként azért ezt a hotelt választottam, mivel a három hónapos, szakmai gyakorlatomat is volt szerencsém itt eltölteni. A szállodában nem található gyógyvizes forrás, ám a sikerének nagy részét mégis a gyógyvíznek köszönheti. Emellett a szépséges város kulturális rendezvényekkel is várja az ide látogató, pihenésre vágyó vendégeket. Ehhez pont ideális szállást nyújthat a város központjában elhelyezkedő Hotel Bassiana. A szálloda összképe és szolgáltatásai teljesen a fogyasztói igényeknek megfelelően van kialakítva. A wellness részleg új, korszerű gépekkel van felszerelve, amely a vendégek számára kikapcsolódást, pihenést biztosít. A nyugati régióban egyedülálló, új kezelést is igénybe vehetnek az ide látogatók. Ez a kezelés a hidegterápia, amely az egész testre gyógyító hatással van. A szálloda vendégköre egyre csak nő, ami nagyszerű, mivel a városban több vetély-társa is akad. A hírneve, internetes értékelése Magyarországon és külföldön is egyre több helyre eljut. A siker fenntartásához fontos, hogy a szálloda és dolgozói ne veszítsenek a lelkesedésükből, a vendégek iránti tiszteletükből.