A szervezeti és egyéni teljesítményértékelés fejlődése a magyar rendőrségen és hatása egy városi rendőrkapitányságra - Lajmer György (2016)
A magyar rendőrségen 2001-ben bevezetett teljesítményértékelési rendszer bemutatása, annak hibái, majd a 2013-bevezetett, új alapon nyugvó teljesítményértékelési rendszer bemutatása, alkalmazása, s az ezzel kapcsolatos kutatás leírása, eredményeinek leírása, hogyan is hasznosul a rendszer egy helyi szintű szervezet munkavégzésében