Tradicionális formavilágú elektroakusztikus gitártest tervezése - Bende Tamás (2016)
Kordofon hangszerek csoportosítására, elektroakusztikus gitárok szerkezeti felépítése, egyedi tervezésű tradicionális formavilágú elektroakusztikus gitártest prototípusának elkészítése.