Az élőmunkához kapcsolódó elvonások és kedvezmények befektetői szemmel Magyarországon és a szomszédos Európai Uniós országokban - Biró Kitti Zsuzsanna (2016)
Az olvasó információt nyerhet Magyarország és a környező EU tagországok minimálbéréről, munkáltatói közterheiről, adóékéról, majd következtetéseket olvashat a befektetők számára legideálisabb választásról