A folyamatos erdőborítás erdőleírási módszerei - Vöröskői András József (2016)
A Szentgáli Erdőbirtokossági Társulat területén a 2010-es évek elején kezdték meg üzemi léptékben főként bükkösök átalakítását. Az első területrészek 2014 nyarán kerültek felvételre szisztematikus mintavétel segítségével. Munkám során ezeket a felvételi adatokat értékeltem ki és erre a felvételi módszerre javasoltam egy adatkezelési rendszert, amellyel hosszú távon is lehetséges a gazdálkodáshoz szükséges nagy mennyiségű adat nyilvántartása. A dolgozatban igyekszem rávilágítani a felvételi, továbbá az adatfeldolgozási rendszer hibáira és hiányosságaira.