A Six Sigma, mint a Lean menedzsment probléma-megoldó rendszere egy autóipari multinacionális vállalatnál - Schreiner Balázs (2016)
A minőségmenedzsment fejlődéstörténetének alapjaira helyezve foglalkozom a minőség-irányítási és Lean rendszerek kialakulásával, ezen belül pedig a Lean leghatékonyabb fo-lyamatfejlesztő módszerével a Six Sigmával. Vizsgálom a strukturált problémamegoldó és folyamatfejlesztő módszerek jelenlegi al-kalmazásait, valamint lehetőségeit, egy nyugat-magyarországi autóipari vállalat összesze-relő üzemében.