A gyógyszeripar társadalmi megítélése Magyarországon - Fábián Judit (2016)
Kérdőíves felmérés nem reprezentatív mintavétel alapján a gyógyszeripar általános társadalmi megítéléséről Magyarországon. A felmérés során összegyűjtött adatok és eredmények kiértékelése, valamint elemzése általános és egyedileg meghatározott specifikus szempontok alapján. Általános érvényű és specifikus következtetések és megállapítások ismertetése szöveges és táblázatos formátumban. A következtetésekhez és megállapításokhoz szervesen kapcsolódó háttér-ismeretanyag és nemzetközi felmérések eredményeinek részletes bemutatása. Ajánlások megfogalmazása a dolgozatban ismertetett következtetésekre és megállapításokra vonatkozóan.