Az Erdőmester Szövetkezet erdőgazdálkodása - Kriskó Bence (2016)
Ismertetem a magyarországi magánerdő-gazdálkodás kialakulását. Jellemzem az Erdőmester Szövetkezet által kezelt területeket. Vizsgálom a szövetkezet jövedelmezőségét és a támogatások szerepét. Hozamszabályozást végzek az egyszerű hozamkiegyenlítés módszerével. Bebizonyítom, hogy a szövetkezet tartamos erdőgazdálkodást folytat, azonban nem lehet természetszerű gazdálkodást végezni a magánerdészetben.