A kis- és középvállalkozások pályázati lehetőségei Magyarországon - Lantos Sándor (2016)
1. Az utóbbi évek kis- és középvállalkozások versenyképességének fejlesztésére irányuló európai uniós törekvések 2. Az Európai Unióban nyújtott állami támogatások szabályozása 3. Kis- és középvállalkozás fejlesztési politika alakulása Magyarországon 4. Kis és középvállalkozások hosszú távú fejlesztési stratégiája Magyarországon (2014-2020)