Lehetőségek egy gazdaságosabb műtő kihasználtságra - Henn Anikó (2016)
A magyar és az ausztriai finanszírozási rendszer bemutatása, összehasonlítása. Bemutatása, és egy esettanulmány kiértékelése a magyar és az ausztriai műtők működésére vonatkozóan. Figyelembe véve a technikai lehetőségeket, a személyzetet, és a finanszírozási szokásokat, és korlátokat.