Mozgáskultúra népszerűsítését támogató játék fejlesztése mobil platformra - Sallay Arnold (2016)
Diplomamunkámban megismerkedtem az Android alapú játékfejlesztés fő koncepcióival néhány egyszerűbb példaprogramon keresztül. Megtanultam programozói fogásokat, melyek segítségével elkészítettem egy konkrét játékprogramot. A szoftver elkészülése után publikálásra került a Google Play alkalmazásboltban. Egy rövid időszakon keresztül megfigyelem a letöltési és telepítési statisztikákat, majd végeztem egy kutatást a magyarországi egészségügyi helyzetet felmérve. Ezek után egy kisebb csoportot értékeltem sportolási, illetve mobilalkalmazás használati szokásaik szerint, kérdőíves formában. Az eredmények feldolgozása után felvázoltam egy Android alapú szoftvert és hozzá szorosan tartozó weboldal működésének alapjait a felmerült társadalmi probléma megoldására. A programot és weboldalt elkészítettem, majd egy tesztfázis után kidolgoztam a publikációs tervet.