Minőség szerepe és minőségbiztosítás feladata a klinikai vizsgálatokban - Szöllősi Zsuzsa (2015)
A klinikai vizsgálat általános bemutatása, szereplői, tevékenysége, minőségi, jogi és etikai szabályozása és követelményrendszere; A minőségbiztosítás módszereinek és eszközeinek ismertetése, a klinikai vizsgálat minőségének mérésére és ellenőrzésére szolgáló eljárások bemutatása; A klinikai vizsgálati minőségi követelményeinek teljesülését veszélyeztető tényezők.