POS-POP display tervezése hullámpapírlemezből - Boda Balázs (2016)
A feladatom egy általam kiválasztott terméknek a tervezési, dokumentálási és megvalósítási hátterének bemutatása. Egy ismert kávémárkának terveztem egy újszerű, innovatív displayt, igyekeztem egy olyan formavilágot kitalálni, amivel még nem találkozhattunk az üzletek sorain. Fontos, hogy minél figyelemfelkeltőbb legyen, megragadja a fogyasztók figyelmét, s a termék irányába vezessen.Fontos lépcsőfoka volt a követelményeknek, hogy újrahasznosítható alapanyagból készüljön az általam tervezett konstrukció.