Önkormányzati pályázatokból megvalósuló fejlesztése Beled példáján - Horváth Bettina (2016)
A záró dolgozatom keretein belül a lakóhelyem, Beled önkormányzatának pályázataiból megvalósuló fejlesztések vizsgálatát tűztem ki célul. A választásom azért erre a témára esett, mert a tanulmányaim során megszerzett elméleti ismereteket alkalmazni szerettem volna egy gazdálkodó szervezet vizsgálatának keretein belül. A témaválasztásomat indokolja még az is, hogy a vizsgált településen nőttem fel, és meg akartam ismerni az önkormányzat fejlődésének, pályázati sikerességének múltját, jelenét és ebből konklúziót akarok megfogalmazni a jövőre nézve.