Szervezeti kultúra fejlesztés kudarca - László Ernő (2016)
Szervezeti átalakítás során a kultúrát megváltoztató törekvéseket sok kockázat övezi. Saját projekttapasztalat alapján ezen kockázatok hibákra szeretnék rávilágítani. A problémákat sokszor előre jelzik a népszerű Success Insights / DISC elemzésekből nyerhető információk. Néhány példán keresztül bemutatom a fejlesztés folyamatát illetve ezzel együtt javaslatokat teszek a változtatásokra, hogy a jövőben hogyan lehetne elkerülni a sikertelenségeket.