Intelligens fényképtár alkalmazás - Parázs László (2015)
A dolgozat célja egy webes felület és mobil alkalmazás létrehozása fényképek kezelésére. Sor került a versenytárs oldalak lehetőségeinek áttekintésére. Ismertetésre kerül egy adatbázis-szoftver is példákon keresztül. A telefonos alkalmazás egy speciális keretrendszer alkalmazásával történt.