Intézeti WLAN hálózati forgalom-menedzselő rendszer fejlesztése - Nagy Dávid Tibor (2015)
Egy olyan működő IT rendszert hoztam létre, amely az eddig felfedezett hibákat kiküszöböli. Működése automatizált.