Vállalkozás menedzselő alkalmazás megvalósítása - Tárnai Judit (2015)
Szakdolgozatom célja, egy olyan program megvalósítása, amely segítséget nyújt a feladatomban ismertetett vállalkozás mindennapjaiban. Ezek közé a mindennapos feladatok közé tartoznak például az ügyfélkör kezelése, árajánlatadás, projektek vezetése vagy akár a vállalkozást érintő költségek monitorozása és statisztikák készítése. Először bemutatom a piacon jelenlévő vállalkozásokat támogató szoftvermegoldásokat és ezeknek a használati területeit. A dolgozatom folytatásában pedig a programom elkészítésének a szakaszaira térek ki részleteiben. Első lépésben megterveztem az alkalmazás mögött levő adatbázist, definiáltam a szükséges táblákat és a közöttük levő kapcsolatokat, amiket ténylegesen a későbbiek folyamán SQLiteStudio segítségével valósítottam meg. Magát az alkalmazást pedig .NET környezetben, C# nyelven, Windows Forms használatával készítettem el.