Vadaspark tervezése a Tanulmányi Erdőgazdaság ZRT. soproni hegyvidéki területén - Pánti Attila (2015)
Kivonat VADASPARK TERVEZÉSE A TANULMÁNYI ERDŐGAZDASÁG ZRT. SOPRONI HEGYVIDÉKI TERÜLETÉN Dolgozatomban be kívántam mutatni a Tanulmányi Erdőgazdaság ZRT. –t és munkásságát. Elkészítettem egy látogató központú vadaspark terveit. Munkám során terepi GPS méréseket alkalmaztam. Térinformatikai programokat használtam. A dolgozat eredménye egy az elvárásoknak megfelelő vadaspark koncepciója. Abstract Game park planning at the territory of TAEG ZRT. Forrestry I my thesis i wanted to show the Tanulmányi Erdőgazdaság ZRT. and their work. I prepared a visitor oriented wildlife park plans. During my work GPS field measurements was used.I have used GIS porgrams.The concept paper is a result of proper expectations wildlife park.