Autópályák felett átívelő vadátjárók kialakításának értékelése Magyarországon és Ausztriában - Géczy Bálint (2015)
Szakdolgozatomban a Magyarországon és Ausztriában található autópályák felett átívelő vadátjárókat fogom összehasonlítani és értékelni, valamint javaslatot tenni a hazánkban lévők átalakítására, illetve a jövőben építendő vadátjárók helyének meghatározási szempontjaira.